De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Garnier loving blends argan and cameliaolie conditioner voor droog of dof haar voordeelverpakking 6x200ml  drogisterij

Garnier loving blends argan and cameliaolie conditioner voor droog of dof haar voordeelverpakking 6x200ml

Speciaal voor droog en dof haar heeft Garnier Loving Blends twee kostbare oliën gecombineerd die bekend staan om hun intense voeding en zachtheid:- Arganolie: een olie die al eeuwenlang gebruikt wordt in de beauty rituelen van vrouwen rondom het Middellandse-Zee gebied en is bekend om zijn zeer voedzame werking- Cameliaolie: wordt gewonnen uit een bloem die bekend staat om zijn elegante, sensuele geur en voor het geven van glans en zachtheidHet resultaat:Een sublieme voeding die het haar voedt tot in de puntjes. Je haar wordt weer soepel en geeft een intens zacht gevoel. Je haar krijgt meer glans en wordt makkelijker om in model te brengen met als eindresultaat een stralende natuurlijke schoonheid.Gebruiksaanwijzing:Na elke wasbeurt zachtjes inmasseren tot in depuntjes. Laat kort intrekken en vervolgens uitspoelen voor een optimaal eindresultaat.

Ean: 3600541918627

Bezorgtijd: voor 21.30 besteld, morgen in huis

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 12.88

Bekijken in de winkel »


Garnier loving blends argan and cameliaolie conditioner voor droog of dof haar voordeelverpakking 6x200ml koop je o.a bij







Prijzen

Bekijk hier alle drogist en dokter producten. Kies een merk of categorie en bekijk de prijzen van verschillende online drogisterijen.